Synes godt om på Facebook
- og vær opdateret hele tiden

Høring sætter fokus på…


…Danmarks infrastruktur med paneldebat og deltagelse af en lang række politikere og erhvervsfolk under temaet “Hvordan samler vi Danmark?”. På konferencen vil bl.a. transportminister Henrik Dam Kristensen sammen med øvrige politikere og topcheferne fra bl.a. Sund & Bælt, ATP og PensionDanmark diskutere infrastruktur og ikke mindst finansiering.

Hærvejskomitéen deltager også på konferencen og komitéens formand peger på, at der også rent økonomisk er en klar vinder, når det gælder fremtidens investering i infrastruktur.

“Hærvejsmotorvejen er ganske enkelt en god forretning for samfundsøkonomien. Den vil ikke bare give den hurtigste og mest skånsomme aflastning for trafikanterne på motorvej E45, men også give en langt bedre forrentning af investeringen,” påpeger formand for Hærvejskomitéen, oberst Jens Chr. Lund.

“Vores analyser viser, at Hærvejsmotorvejen vil give en langt bedre forrentning af investeringen end en generel udvidelse af E45 til seks eller otte spor. Samtidig vil det give langt færre gener for trafikken at anlægge en ny parallel motorvej frem for at sende bilisterne på E45 gennem en mangeårig proces med vejarbejder, forsinkelser og risiko for endnu flere ulykker.”.

  • NYHEDER

Masser af godt nyt fra generalforsamling

Så er det atter tid til nyhedsbrev, der bugner med godt nyt fra komitéens generalforsamling 10. ma Læs mere


Generalforsamling 10. marts i Fredericia

Hærvejskomitéens årlige generalforsamling er nu fastlagt, og vi byder på et virkeligt stærkt pr Læs mere


Nyhedsbrev og julehilsen

Så blev det tid til nyhedsbrev igen - bl.a. med en varm velkomst til vores nye transportminister, r Læs mere