Synes godt om på Facebook
- og vær opdateret hele tiden

Fødevareklyngens store organisationer anbefaler også politisk handling


Organisationen Landbrug & Fødevarer viser nu også sin fulde opbakning og kraftige anbefaling af Ny Midtjysk Motorvej hånd i hånd med Fødevareforbundet NNF.

“Hver tredje kørte kilometer med danske lastbiler herhjemme er transport af varer for fødevareklyngen, og det kræver en meget effektiv logistik at gøre det både bæredygtigt og konkurrencedygtigt,” siger adm. direktør Anne Lawaetz Arhnung bl.a. i en annonce fra Hærvejskomitéen.

Den vigtige danske fødevareklynge giver dermed sin opbakning sammen med de mange industrivirksomheder, der også appellerer kraftigt til en politisk beslutning.

“Fødevarebranchen sikrer vækst og arbejdspladser – især uden for de store byer,” lyder det bl.a. fra forbundsformand Ole Wehlast, Fødevareforbundet NNF i annoncen.
“Også de varer, fødevarearbejderne producerer, har behov for en stærk infrastruktur. Derfor anbefaler Fødevareforbundet NNF Ny Midtjysk Motorvej som en del af planen for fremtidens infrastruktur.”

Fødevareklyngen sikrer knap 200.000 gode danske job og tegner sig for en årlig eksport på hele 170 mia. kr, svarende til en fjerdedel af den danske vareeksport.

Se hele annoncen her

 

  • NYHEDER

Generalforsamling 11. marts i Billund

Hærvejskomitéen afholder sin årlige generalforsamling:

Mandag den 11. ma Læs mere


Nyhedsbrev med julehilsen

Så blev det tid for et nyhedsbrev med dagens offentliggørelse af forundersøgelse for eventuel udv Læs mere


Nyhedsbrev og julehilsen

Så blev det tid til nyhedsbrev igen - bl.a. med en varm velkomst til vores nye transportminister, r Læs mere