Synes godt om på Facebook
- og vær opdateret hele tiden

Fødevareklyngens store organisationer anbefaler også politisk handling


Organisationen Landbrug & Fødevarer viser nu også sin fulde opbakning og kraftige anbefaling af Ny Midtjysk Motorvej hånd i hånd med Fødevareforbundet NNF.

“Hver tredje kørte kilometer med danske lastbiler herhjemme er transport af varer for fødevareklyngen, og det kræver en meget effektiv logistik at gøre det både bæredygtigt og konkurrencedygtigt,” siger adm. direktør Anne Lawaetz Arhnung bl.a. i en annonce fra Hærvejskomitéen.

Den vigtige danske fødevareklynge giver dermed sin opbakning sammen med de mange industrivirksomheder, der også appellerer kraftigt til en politisk beslutning.

“Fødevarebranchen sikrer vækst og arbejdspladser – især uden for de store byer,” lyder det bl.a. fra forbundsformand Ole Wehlast, Fødevareforbundet NNF i annoncen.
“Også de varer, fødevarearbejderne producerer, har behov for en stærk infrastruktur. Derfor anbefaler Fødevareforbundet NNF Ny Midtjysk Motorvej som en del af planen for fremtidens infrastruktur.”

Fødevareklyngen sikrer knap 200.000 gode danske job og tegner sig for en årlig eksport på hele 170 mia. kr, svarende til en fjerdedel af den danske vareeksport.

Se hele annoncen her

 

  • NYHEDER

Jan Hessellund ny formand for komitéen

PRESSEMEDDELELSE 1. september 2021 Adm. direktør Jan Hessellund, Billund Airport, afløser Læs mere


Generalforsamling afventer endelig dato

Corona-pandemien fortsætter som bekendt med at komme på tværs af en masse planlægning, Læs mere


Nyhedsbrev med julehilsen fra formanden

Det Herrens corona-år 2020 går på hæld, og det er tid for årets sidste nyhedsbrev. Læs om d Læs mere